Jídlo s.r.o. /

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovka...

Celý popis

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015
Vydání: Vydání první
Edice: Už vím proč
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře
Popis jednotky: Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Terminologické slovníky
Fyzický popis: 192 stran : barevné ilustrace, 1 portrét, faksimile ; 31 cm
ISBN: 9788087737200